Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Danas Pipi&Gudi igre, Body Pump sa Tajsom i Sound...

Štrand Summer Fest: Danas Pipi&Gudi igre, Body Pump sa Tajsom i Sound Brothers!

Naši najmlađi juče su se takmičili u pravljenju dvoraca od peska, a najkreativniji su osvojili 7 dana na Kopaoniku za celu porodicu.

Nakon toga, od 16 do 18h naši prijatelji iz Bar Strong team je na platou ispod Mosta slobode svojim nastupom oduševio sve prisutne. Pobednici takmičenja “Ja imam talenat” su nam predstavili pravu stranu ulice.

Kao i prethodnih subota, i ove smo na platou ispod Mosta slobode zumbali sa Mimom.

Od 15 do 18 časova kompanija Neoplanta u okviru Štrand Summer Festa pripremila je “Pipi&Gudi” Kabinu za slikanje, kao i takmičenje u tri atletske discipline – šprint trčanje, skok u dalj i bacanje “medicinke”.

I ove nedelje,  imaćemo treninge sa profesionalnim trenerima iz fitnes centra Tajs. Danas od 18h na redu je Body Pump sa Markom Tajsom, a odmah potom, od 19h Tajs će voditi i kapueru za decu.

Sjajan vikend završavamo uz zvuke house muzike koju će puštati Sound Brothers.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest