Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Danas pravljenje dvoraca od peska, Bar Strong team i...

Štrand Summer Fest: Danas pravljenje dvoraca od peska, Bar Strong team i zumba sa Mimom!

0

Juče je na Štrand Summer Festu Školica Sporta Olee proslavila 9. rođendan. Posetioci su se od glavnog ulaza na Štrandu zabavljali u rođendanskoj povorci koja je išla do bine ispod Mosta slobode gde se zabava nastavila sve do 19h.

Od 19h sa prijateljima iz kluba “Ritmo latino” plesali smo bachatu na platou ispod Mosta slobode.

Od 20h i ovog petka smo plesali na igranci “Kao u dobra stara vremena” uz hitove  hitove Elvisa Prislija, Bitlsa, Čabi Čekera, Stonsa, Bič bojsa, Tom Džonsa, Erika Kleptona, Bi Džiza i mnogih drugih.

I danas nas na Štrandu očekuje zanimljiv program. Od 14 do 16h naši najmlađi takmičiće se u pravljenju dvoraca od peska, a najkreativniji osvojiće 7 dana na Kopaoniku za celu porodicu.

Nakon toga, od 16 do 18h na platou ispod Mosta slobode su pobednici takmičenja “Ja imam talenat”, Bar Strong team koji propagiraju ulični trening. Oni će svojim nastupom predstaviti pravu stranu ulice.

Od 19h, kao i prethodnih subota, zumbaćemo sa našom Mimom.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest