Početna Danas u gradu “Taste of Planet” – Meksiko i Malezija predstavljaju kulturu i nacionalnu kuhinju

“Taste of Planet” – Meksiko i Malezija predstavljaju kulturu i nacionalnu kuhinju

0

Udruženje građana The Best Fest u saradnji sa kompanijom “Color Media Communications”, a uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Grada Novog Sada, odnosno Gradske uprave za privredu organizuje Festival nacionalne kuhinje „Taste of Planet“ koji se održava u Novom Sadu, na platou ispred SPENS-a, u periodu od 15. do 23. oktobra.

I ove godine, svi posetioci će, uz pomoć dobrih ukusa, muzike i kulture, proputovati ceo svet a usput se i upoznati sa turističkom ponudom zemalja koje budu gosti našeg festivala.

Juče smo upoznali Japan i Indoneziju, a danas od 15.00 h ćemo biti u prilici da više toga saznamo o kulturi Meksika, a potom od 18.00 h i o Maleziji, kao i da isprobamo kulinarske specijalitete ove dve zemlje.

Sve do danas, tokom osam dana festivala, svojom nacionalnom kuhinjom, kulturom i tradicijom predstavilo nam se preko 10 zemalja, a posetioci festivala bili su u prilici da svakog dana na platou ispred Spensa besplatno degustiraju specijalitete, uživaju u bogatom kulturno umetničkom programu i bolje se upoznaju sa ukusima i običajima različitih krajeva sveta.