Početna Danas u gradu Tomislav Nikolić i Bratislav Gašić u Domu Vojske

Tomislav Nikolić i Bratislav Gašić u Domu Vojske

0

tomislav-nikolic-1386245618-190501

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas dolazi u Novi Sad gde će do 15 časova boraviti u Domu Vojske. Nikolić će prisustvovati analizi funkcionalnih i opеrativnih sposobnosti Vojskе Srbijе za 2014. godinu. Događaju će prisustvovati i ministar odbrane Bratislav Gašić, kao i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković sa članovima oba kolegijuma, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Bio je najavljen dolazak i premijera Aleksandra Vučića, koji zbog drugih obaveza neće doći u Novi Sad.
Zbog toga je od jutros blokiran kej od Marka Miljanova do Varadinskog mosta, a saobraćaj se preusmerava u sporedne ulice.
389085-bratislav-gasic-foto-vesna-lalic02-ras-foto
Privremeno su izmenjene trase gradskih linija koje prolaze Beogradskim kejom.

Od 8.30 do 15 časova autobusi na linijama 6, 11A i 11B saobraćaju na sledeći način:

Linija 6
Smer Adice – Podbara: Sa Beogradskog keja skreću levo na Trg Neznanog junaka i čekaju vreme do sledećeg polaska.
Smer Podbara- Adice: Sa Trga Neznanog junaka skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Linija 11A
Iz Beogradskog keja skreću levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim nastavljaju ulicama Uspenska, Šafarikova, Jovana Subotića i Temerinska do Ulice Jovana Cvijića, te dalje nastavljaju redovnom trasom.

Linija 11 B
Iz Ulice Jovana Cvijića skreću desno u Temerinsku ulicu, zatim nastavljaju ulicama Jovana Subotića, Šafarikovom, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, na Trg Neznanog junaka do Keja žrtava racija i dalje nastavljaju redovnom trasom.