Početna Danas u gradu Treća razmena knjiga na temu “Knjige greju”

Treća razmena knjiga na temu “Knjige greju”

Zimska razmena knjiga, u organizaciji književnog bloga “Prerazmišljavanje”, biće održana danas od 14 do 20 časova u Kulturnom centru “Dom b-612”, Miletićeva 40.

Reč je o trećoj razmeni, a tema je “Knjige greju”. Knjige koje nekome više nisu potrebne svi zainteresovani mogu zameniti za kupone, koji se potom menjaju za neku od više stotina knjiga koje su već na razmeni, ili mogu sačekati da pristignu nove.

Svaki učesnik razmene koji na društvenim mrežama podeli fotografiju knjiga koje donosi na, uz hešteg #KnjigeGreju, dobija na poklon dva kupona.

Za razmenu su dobrodošle sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučno-popularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih izdanja.

Nakon razmene, knjige koje ostanu biće prosleđene dalje, poklanjanjem vernim čitaocima “Prerazmišljavanja” ili kroz naredne razmene knjiga.

Na razmeni će biti predstavljeni romanopisac Goran Savić i pesnik Branislav Živanović, kao i knjigoljubačka humanitarna inicijativa “Cracker”, a učesnici razmene imaće priliku da dobiju potpisane primerke romana “Epicentar – Trag u svetlu” i zbirke pesama “Sidro”.

Za više detalja o programu pratite blog i “Fejsbuk” stranicu „Prerazmišljavanje”.

Izvor: Dnevnik
Foto: Ilustracija/Pixabay

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here