Početna Danas u gradu Večeras na Festivalu ljubavi nastupaju “Muzika srca”, Delta radio i DJ duo...

Večeras na Festivalu ljubavi nastupaju “Muzika srca”, Delta radio i DJ duo Vantiz!

Sjajan nastup grupe “AZRA Real Tribute” benda okupio je veliki broj Novosađana sinoć na Trgu slobode.

Imali smo priliku da čujemo čuvene hitove grupe “Azra”, a na centralnom novosadskom trgu ovi hitovi okupili su sve generacije Novosađana.

Za kraj večeri slušali smo muziku po izboru DJ Juice.

Večeras od 19h slušaćemo sastav “Muzika srca”, čiji nastup je u petak odložen za danas zbog kiše. Od 20h slušamo muziku po izboru Delta radija i DJ dua Vantiz.

Među najvećim atrakcijama na Trgu slobode i dalje su “Love Gate”, ili ulaz na Trg slobode u obliku srca, “Nestea Flower Wall”, jedinstvena konstrukcija od prirodnog cveća na kojoj na 30 jezika piše “ljubav” i na kojoj možete zaključati svoju katancem koji se kupuje u suvenirnici. Vreme možete provesti i u Amstel kolibi uz hranu i piće.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki, kao i stare fotografije iz novosadskih atelja, koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, ali i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

Humanitarna aukcija umetničkih dela novosadskih vajara na temu “Ljubav” je u toku, a više o tome možete saznati na ovom linku.

U utorak, 28. februara, poslednje dana karnevala u Veneciji, “Festival ljubavi” organizuje žurku pod maskama. Sve detalje saznajte na ovom linku.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Autor: NsHronika