Početna Danas u gradu Večeras na Trgu slobode DJ Chris Sewell i SANDRØ i pripreme za...

Večeras na Trgu slobode DJ Chris Sewell i SANDRØ i pripreme za sutrašnju žurku pod maskama!

0

U prelepim glasovima sastava “Muzika srca” Novosađani su uživali sinoć na Trgu slobode. Dobra atmosfera nastavljena je uz Delta radio i DJ duo Vantiz.

A sa dobrim provodom nastavljamo i večeras, jer muziku od 19h biraju DJ Chris Sewell i SANDRØ.

Sutra od 19h, poslednjeg dana karnevala u Veneciji, “Festival ljubavi” organizuje žurku pod maskama. Dođite sa maskom ili je kupite u našoj suvenirnici, i dobićete vaučer za gratis pivo. Sve detalje saznajte na ovom linku.

Među najvećim atrakcijama na Trgu slobode i dalje su “Love Gate”, ili ulaz na Trg slobode u obliku srca, “Nestea Flower Wall”, jedinstvena konstrukcija od prirodnog cveća na kojoj na 30 jezika piše “ljubav” i na kojoj možete zaključati svoju katancem koji se kupuje u suvenirnici. Vreme možete provesti i u Amstel kolibi uz hranu i piće.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki, kao i starih fotografija iz novosadskih atelja, koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, ali i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

Humanitarna aukcija umetničkih dela novosadskih vajara na temu “Ljubav” je u toku, a više o tome možete saznati na ovom linku.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Autor: Nshronika