Početna Danas u gradu Žurka sa kućnim ljubimcima danas u Areni Cineplex

Žurka sa kućnim ljubimcima danas u Areni Cineplex

Danas, 2. juna, od 13h do 16h biće upriličena žurka za vas i vaše kućne ljubimce u bioskopu Arena Cineplex.

– Opšte je poznato da u nekom momentu počnemo da ličimo na naše kućne ljubimce…ili oni na nas. Povodom pretpremijere animiranog filma “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”, pozivamo vas da se družite sa nama u bioskopu i povedete svoje ljubimce – navodi se u saopštenju organizatora.

Čuvena Vila četkica će oslikavati lica prisutnih kako bi još više ličili na svoje ljubimce a troje koji budu najviše slični svojim kucama, macama, hrčcima i drugim ljubimcima dobiće interesantne nagrade.

Ukoliko niste u prilici da povedete ljubimce, možete poneti fotografiju sa njima i igra može da počne.

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Promo