Početna NStyle BUDITE U TRENDU: Pogledajte prvi panel konferencije Deichmann Fashion Talk

BUDITE U TRENDU: Pogledajte prvi panel konferencije Deichmann Fashion Talk

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Program je vodila Maja Manojlović, a moderatorka prvog panela pod nazivom “Budite u trendu” bila je modna novinarka Snežana Dakić, a govornici su bili Mima ZečevićVladimir GašićJasmina ŠupeljakMarija LakićMilivoje Mili Čolić i Srđan Šveljo.

– Biti influenser nije nimalo laka stvar – rekla je ovom prilikom Mima Zečević, influenserka, dok se Marija Lakić ovom prilikom osvrnula na otkaz koji je dobila nakon porodiljskog i rekla kako je to bila najbolja stvar koja joj se desila jer je sudbina odlučila da se bavi poslom koji se sada bavi.

Prvi panel završen je debatom o informisanju preko Instagrama, količini uticaja i budućnosti influensera nakon Instagrama.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: