Početna NStyle COOL STORY

COOL STORY

spread 01

Uvek je zanimljivo zaviriti u komšiluk i pogledati šta rade, šta ih inspiriše i kuda su otišli kada je moda u pitanju. Jedna od onih čiji rad jako cenim i pratim jeste Loredana Bahorić koja stoji iza brenda CHARLIE DESIGN.

spread 03

S koliko želje, ideja i hrabrosti ona kreira svoju modu to znaju samo one žene koje je nose širom sveta. Ona je ponos regiona u kojem je, jer malo ih je koji slično modno razmišljaju i zive!

spread 05

Neke priče ni ne moraju da se pričaju one se dožive okom kao što je ova nova kampanja koju je fotkala jedna jedinstvena Mare Milin ili još bolje osete na koži ako ste jedna od onih koja nosi CHARLIE DESIGN.

spread 08

Kod Loredane ništa nije prepušteno slučaju i njena estetika, čista i avangardna lišena je svega suvišnog, a opet deluje upravo magično.

spread 10

Lepota njene kreativnosti snažno je podcrtana crno – belom pričom u kojoj upravo crna igra glavnu ulogu i pretapa se u hiljadu nijansi.

spread 11

Charlie svoju prepoznatljivu estetiku gradi upravo na igri kontrasta, te s lakoćom spaja suprotnosti.

spread 15
Organdin funkcionise s krznom, neopren sa najfinijom kožom, ručno rezana koža spojena je sa gumom.

spread 16

Kombinezoni, haljine, kaputi potpuno su kompatibilni i osnaženi gumenim nakitom te ručno rađenim cipelama iz Charlie kosmosa.

spread 17

Koncept koji je savršeno dočarala mlada Ivona Bevanda – Talia model. Spoj Charlie – Mare Milin uvek iznova oduševljava te svaki put priča novu magičnu modnu priču koju je teško kopirati.

spread 18

Autor i foto: Srđan Šveljo