Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Lidija Ćulibrk – Moda je za žene poligon za...

Deichmann Fashion Talk: Lidija Ćulibrk – Moda je za žene poligon za igru

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji , influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Četvrtim i poslednjim panelom pod nazivom „Everybody wants to be us: Da li Đavo još uvek nosi Pradu?“ moderirala je Marina Kosanović, a govornici su bili Petar Janošević, glavni i odgovorni urednik magazina „Harper’s BAZAAR“, Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina „Lepota i zdravlje“, Nenad Radujević, direktor modnog studija „Click“ i Srđan Šveljo. Zajedno su pokrenuli pitanja koja su se odnosila na trendove i promene u modi i medijima.

Lidija Ćulibrk se osvrnula na to koliko se i da li se koncept mode u magazinu “Lepota i zdravlje” izmenio u poslednje dve decenije postojanja magazina.

–  Moda je za jednu ženu koja ima prosečnu kupovnu moć poligon za igru – rekla je Lidija, jer one moraju, kako kaže, svakog dana da smisle kako da ukombinuju ono što imaju a da to uvek izgleda upečatljivo.

– Za sve ove godine postojanja mi na stranice našeg magazina stavljamo modu koja je priuštiva i koju jedna prosečna žena može da kupi, a da joj to ne bude opterećujuće i koja će da joj razveseli dan i olakša svakodnevne obaveze – rekla je ona i objasnila da je u početku bila zamisao da se u magazinu piše samo o lepoti i zdravlju, ali da je uredništvo vremenom shvatilo koliko je moda bitna, te da se, u skladu sa tim, naročito uz pojavu stranih brendova i kod nas, značajno povećao broj strana u magazinu posvećenih upravo modi.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: