Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Ljiljana Andrijašević – Iza uspeha domaćih brendova stoji ogroman...

Deichmann Fashion Talk: Ljiljana Andrijašević – Iza uspeha domaćih brendova stoji ogroman napor i rad ljudi

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Moderatorka drugog panela koji je nosio naziv „Modno tržište u SEE regionu“ bila je novinarka Aida Đedović, a govorile su: Afrodita Bajić ispred modne kuće „Afrodita Mode Collection“, Slađana Milojević ispred „Fashion Aparel Cluster Serbia“, Maruška Topalović, vlasnica studia „Maruška“, Ljiljana Andrijašević, marketing direktorka brenda „Mona“, Suzana Perić, modni kreator i Vesna Jugović de Vinča predsednica kompanije „MissYu“.

Ljiljana Andrijašević objašnjava da je pristup opstanku domaćih brendova kao da je to “sedmo svetsko čudo” – pogrešan, zato što iza svega toga stoji ogroman napor i rad ljudi.

– Pogrešno je porediti rad jednog takvog brenda sa svetskim, jer “ne znači da se radi manje u Moni u odnosu na, recimo, Dior”. I obrnuto, rekla je ona na konferenciji.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: