Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Nemanja Pantelić – Svaki proizvod mora pronaći pravi način...

Deichmann Fashion Talk: Nemanja Pantelić – Svaki proizvod mora pronaći pravi način da se plasira

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Treći panel – „High Fashion vs Street style – Moda na pisti i moda na ulici“ otvorila je moderatorka Jelena Gajšek, predstavljajući govornike koji su ovog puta bili modni kreatori Zvonko Marković, Gala Borović, Irena Grahovac, Nemanja Pantelić i Dragana Grnčarski, ispred modne agencije „Select“.

Modni kreator i dizajner Nemanja Pantelić napomenuo je ovom prilikom da svaki proizvod mora pronaći pravi način da se plasira.

– Morate da pratite celokupnu modnu scenu – to je jako bitno kako biste ispipali teren na kom radite, a samim tim morate dobro poznavati brend i kome je ta moda namenjena.

Što se tiče konkretno visoke mode i “ulične mode”, on komentariše kako mladi često odmah odu u tu visoku modu, da li iz nepoznavanja, da ona može lako da se plasira, a da je ova “ulična” dosadna. – Pravljenje samo radi pravljenja i pokazivanja nije rešenje.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: