Početna NStyle HIGH FASHION vs STREET STYLE: Pogledajte treći panel konferencije Deichmann Fashion Talk

HIGH FASHION vs STREET STYLE: Pogledajte treći panel konferencije Deichmann Fashion Talk

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Treći panel – „High Fashion vs Street style – Moda na pisti i moda na ulici“ otvorila je moderatorka Jelena Gajšek, predstavljajući govornike koji su ovog puta bili modni kreatori Zvonko Marković, Gala Borović, Irena Grahovac, Nemanja Pantelić i Dragana Grnčarski, ispred modne agencije „Select“.

Irena Grahovac je istakla da postoji velika razlika između ulične i visoke mode. Debata se nastavila na temu kolekcija koje se pripremaju za modnu pistu i svakodnevnih odevnih kombinacija. Modni kreator i dizajner Nemanja Pantelić napomenuo je da svaki proizvod mora pronaći pravi način da se plasira.

– Vremena se menjaju i svi moramo da se apdejtujemo – naglasila je Irena Grahovac. – Onog trenutka kad smo se aktivirali na društvenim mrežama, nama je prodaja skočila za sto posto – nastavila je ona i pokrenula debatu o prodaji preko Instagrama.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: