Početna NStyle IVAN MAN – brend koji čini da svaki muškarac bude bar na...

IVAN MAN – brend koji čini da svaki muškarac bude bar na momenat HIGH & FASHIONABLY

Ivan Man (1)

Jedan od najpoznatijih evropskih dizajnera muške mode Ivan Mandžukić koji stoji iza svog brenda IVAN MAN jedan od onih o kojima sa ponosom pišem i čije kolekcije čine mušku modu posebnom i inspirativnom kako onima koji je nose, tako i drugima – dizajnerima, stilistima…

Ivan Man (2)

Njegova nova kolekcija za aktuelnu sezonu predstvljena je ovim divnim fotografijama i obiluje baš onim komadima kakve svaki muškarac od mode treba da ima u svom ormaru. Košulja, blejzer, prsluk, pantalone… Klasik, a opet avangardno “pomereno” i lepo u svoj svojoj jednostavnosti!

Ivan Man (3)

Kampanju za novu kolekciju izbacujem pred “Nedelju mode” u Berlinu i izuzetno sam uzbuđen zbog toga. Nadam se da će revija opravdati visoka očekivanja nemačkih modnih urednika, ali i svetskih, te “bajera” i ostalih gostiju moje revije. Pre svake revije osećam posebno uzbuđenje i osim što sve prođe dobro, najveća nagrada mi je ta da su svi zadovoljni. I u ovoj kolekciji, kao što se vidi, ostao sam dosledan sebi, svom kroju, viziji muškarca koja je itekako dobro prihvaćena svugde. Trudim se da kombinujem klasiku s malo savremenim elementima u muškom odevanju što je, koliko vidim, itekako dobro prihvaćeno. Trudim se muškarce izvući iz palete boja na koje su naučeni i to mi uspeva – kaže Ivan o svojoj kolekciji i reviji u Berlinu gde i živi i stvara svoju modnu priču.

IVAN MAN je modni brend koji čini da svaki muškarac bude bar na momenat HIGH & FASHIONABLY!

Ivan Man (4)

Ivan Man (5)

Ivan Man (6)

Ivan Man (7)

Ivan Man (8)

Ivan Man (9)

Ivan Man (10)

Ivan Man (11)

Autor: Srđan Šveljo
Poto: Grayson Lauffenburger
Hair & Make up: Gita Kurdpoor
Styling: Gita Kurdpoor
Model: Adom Wieneke ( Spin Model Management )
Obuća: Shoepassion