Početna Sport OK Vojvodina NS seme: Nastavljamo borbu na tri fronta

OK Vojvodina NS seme: Nastavljamo borbu na tri fronta

0

Odbojka-Vojvodina-2-670x429

Posle kratke zimske pauze u prvenstvu, odbojkaši “Vojvodine NS seme” nastavljaju sa nastupima na čak tri fronta. U januaru crveno-beli će imati dve utakmice u Ligi šampiona i dve u domaćem prvenstvu.

Danas ih očekuje gostovanje “Partizanu” u Beogradu, timu koji je nešto slabije započeo sezonu, ali je došao do bolje forme kako je prvenstvo odmicalo.

Pauza nam je dobro došla, regenerisali smo se i naradili neke segmente igre. Spremni dočekujemo nastavak sezone, momci odlično rade i željni su dokazivanja. Očekuje nas meč s “Partizanom” koji je nešto slabije igrao na startu sezone, ali je sada u naponu forme. Napravili su neke rokade u timu, ali nema nepoznanica. Najvažnija nam je naša igra i pristup utakmici, a siguran sam da kod nas ima dosta rezerve. Želimo da se prikažemo u dobrom svetlu i da disciplinom i borbenošću dođemo do pobede i nastavimo s dobrim igrama u domaćem prvenstvu – rekao je šef stručnog štaba “Vojvodine NS seme” Strahinja Kozić.

Mladi primač servisa crveno-belih David Mehić složio se s trenerom i nada se sigurnoj pobedi u Beogradu.

Napunili smo baterije u minuloj pauzi, a sada dolazi lepši deo sezone, onaj u kojem se uzimaju trofeji. Imamo četiri meča do kraja ovog meseca, a Partizan je u tom društvu najslabiji rival. Ipak, ne smemo da ih potcenimo nego da maksimalno ozbiljno odigramo i dođemo do očekivane pobede – najavio je Mahić.

Izvor: Dnevnik.rs
Foto: Tanjug