Početna NStyle Jeans generacija

Jeans generacija

backstyle-jeans-trends-for-2015-6
Ne postoji ni jedan materijal koji je toliko eksploatisan iz sezone u sezonu i koji je toliko u trendu kao što je slučaj sa dzinsom. Već više od 100 godina dzins je prisutan na modnoj sceni i kao takav ne prestaje da inspiriše kako modne dizajnere tako i sve modne brendove. Iz godine u godinu on postaje dominantan i nekako svaka kolekcija nije potpuna ako nema neki komad koji napravljen baš od ovog materijala.
jeans 1 Sećam se nekih vremena ranih osamdesetih kada je bio problem naći dobre i kavlitetne farmerice, opet devedesete je obeležila kupovina Leviski 501 u legendarnom Komisionu 10 (pamte oni malo stariji novosadjani) a oni malo više turbo kupovali su Replay sa dva šava. To su modeli koji su obeležili krizne godine u našem gradu i zemlji.
jeans4jeans2 Danas je Dzins svuda oko nas i najlakše je njega odabrati da bi se igledalo dobro, urbano. Haljine, suknje, jakne, košulje, kombinezoni i naravno farmerice uz neki dobar modni detalj u jakoj boji ili neobičnog dezena mogu biti savršen izbor, ili pun pogodak za lenji dan i letnje veče.
jeans3Ne zaboravite da dzins trpi sve dodatke, prepravke i ide uz svaki dezen i boju…pa zaigrajte se , osvežite neki stari komad dzinsa, odaberite neku retro garderobu na Najlonu i prepustite se…
9f201a8c181a5784b6074b41fe3a6129
Mi Smo svi Jeans Generacija !
denim-jeans-trends-spring-summer-2015
Autor: Srđan Šveljo