Početna Sport Rus kao pojačanje Voši!

Rus kao pojačanje Voši!

0

20150729_130020Rukometni klub Vojvodina ove sezone dobio je pojačanje Alekseja Rastvorceva ruskog reprezentativca sa dugogodišnjim iskustvom, pored njega u klub su došli i Gorana Trkulju, Milana Vučkovića, Aleksandra Gugletu.
“Dobili smo jedno od najvećih sportskih imena rukometa u istoriji u Novom Sadu, Alekseja Rastvorceva, igrača koji ima blistavu karijeru i jedan je od najboljih odbrambenih igrača u Evropi. Naša očekivanja su da bude u formi i pokaže zašto je jedan deset najboljih bekova”, rekao je direktor Rukometnog kluba Vojvodina Darko Jevtić i dodao da je njima koji vode klub ideja bila transfer znanja starijih i iskusnijih igrača i mlađih koji će od njih učiti.
Oformljen je novi stručni štab, a trener Nikola Marković će ovu sezonu voditi tim Novosađana kako bi se održao nivo i kvalitet igre kao i uspeh postignut od prošle sezone.

20150729_132609Želja i ambicija RK Vojvodine za ovu sezonu jesu da Vojvodina bude apsolutni favorit za osvajanje titule šampiona Srbije, a novina je još jedno takmičenje Grupna faza Lige šampiona.
Prva utakmica Super kupa Srbije u ovoj sezoni biće odigrana 9. septembra.

20150729_130904Autor: Ljiljana Kozarev