Početna NStyle MODNO TRŽIŠTE U SEE REGIONU: Pogledajte drugi panel konferencije Deichmann Fashion Talk

MODNO TRŽIŠTE U SEE REGIONU: Pogledajte drugi panel konferencije Deichmann Fashion Talk

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Moderatorka drugog panela koji je nosio naziv „Modno tržište u SEE regionu“ bila je novinarka Aida Đedović, a govorile su: Afrodita Bajić ispred modne kuće „Afrodita Mode Collection“, Slađana Milojević ispred „Fashion Aparel Cluster Serbia“, Maruška Topalović, vlasnica studia „Maruška“, Ljiljana Andrijašević, marketing direktorka brenda „Mona“, Suzana Perić, modni kreator i Vesna Jugović de Vinča predsednica kompanije „MissYu“.

U okviru ovog panela bilo je reči o modnoj industriji i modnim revijama. Panelu se priključila i Suzana Perić, modna kreatorka, koja je govorila o modnom biznisu, izjavivši da joj je još od početka cilj bio da napravi svoj brend. Zajedno sa njom panelistkinje su podelile svoja iskustva i nadanja u vezi sa proširenjem tržišta.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: