Početna NStyle Momci Od Cveća

Momci Od Cveća

2

Floralili cvetni motiv dugo je bio sinonim za žensku modu. Neke stvari su se promenile u poslednjih par godina pa sve više brendova i dizajnera svoje kolekcije pravi inspirisano nekim hipi stilom i cvetnim motivima a sve više momaka na ulicama našeg grada nosi cvetne košulje, majice, bermude i po neki modni detalj. Cveće kao dezen u muškoj garderobi vrlo je praktično za kombinovanje pa ono što mu najviše odgovara jeste jeans i neki jednobojni komadi u jakoj boji. Sve što je pastelno i nekih nežnijih nijansi savršeno će se uklopiti uz bilo koji odevni komad sa cvećem. Ne zaboravite da su detalji ključni kada je moda u pitanju. Ne bežite od malih slamnatih šešira, drvenih narukvica, ogrlica u bojama ali i nekih zanimljivih torbi. Ono što je novina ovog leta jeste obuća sa cvetnim motivima pa tako neke patike ili espadrile savršeno će ispratiti vaš trendy letnji cvetni outfit.

7

Chic

Cvetne pantalone uz sako, običnu majicu i po neki detalj savršena su kombinacija za letnji poslovni ručak pored reke.

CHIC

Casual

Uz dobar jeans svako cveće će savršeno da se uklopi, atlet majica uz dnevnu kombinaciju i ako se na nju doda neki blejzer spremni ste i za ludo party veče.

casual

Sporty

Uz neke cvetne bermude uvek će savršeno da se uklopi i obična jednobojna polo majica. Detalji su tu da pojačaju Vaš modni utisak koji ostavljate!

SPORTY

Tropic

Elegantan stil gde dominira košulja sa cvetnim motivom kombinovana uz vrlo jednostavan šorc, i naravno detalje koji čine ovo modno leto kada je muška moda u pitanju.

TROPIC

Autor i foto: Srđan Šveljo, NsHronika.rs