Početna NStyle More i mornari

More i mornari

 

mornar1

MORE i MORNARI

Mornarski/Marine style od davnina je prisutan u modi. Još ga je na najlepši način Coco Chanel predstavila kroz neke svoje prve davne kolekcije, ali i dalje je taj uticaj prisutan kako kod dizajnera tako i kod svih brendova. Štrafte kao dezen, plava i bela boja u kombinaciji sa crvenim detaljima nekako uvek asociraju na more i sve ono što je taj stil preuzeo od onih koji vladaju morskim talasima a to su mornari.

mornar8

Ova sezona obiluje komadima koji su trendy a spadaju u ovaj stil. Savršene kombinacije znače igrati se plavom belom i crvenom bojom i obogatiti ih detaljima koji mogu ali ne moraju da imaju neki morski element ili simbol. Ovo je jedna od onih trendova gde ne možete napraviti neku ozbiljnu grešku pa čak i ako preterate sa štraftama i one su moderne pa sve to može izgledati vrlo chic. Obavezan detalj je neki veliki šešir i ogromne naočare. Prepustite se modi i ovoj vrlo chic mornarskoj modnoj avanturi.

Runway Model

ZA POSAO

Savrsena kombinacija je crvene pantalone ili suknja, majica na pruge i beli sako. Na to dodati neke udobne cipele ili sandale i neki crveni detalj poput torbe ili marame oko vrata.

 

kombinacija2

Za KAFENISANJE

Idealan je džins u kombinaciji sa nekom majicom u marine stilu, velikim naočarima, neobičnom torbom i udobnim patikama.

kombinacija

 

ZA VEČERU

Savršen crvena ili teget haljina sa detaljima u mornarskom stilu i običnim belim kardiganom ili blejzerom preko nje.

kombinacija1

 

ZA KLUB

Neki beli ili džins šorts, što više detalja preko majice na štrafte i neke opasne crvene cipele sa visokom petom.

kombinacija3

 

Autor: Srdjan Šveljo