Početna NStyle Svečano otvorena nova “H&M” prodavnica u centru Novog Sada: Najnoviji modni trendovi...

Svečano otvorena nova “H&M” prodavnica u centru Novog Sada: Najnoviji modni trendovi u Palati Dunđerski

HM 4

Čuveni švedski modni brend H&M sinoć je svečano otvorio drugu po redu prodavnicu u Novom Sadu, u impresivnom zdanju Palate Dunđerski, uulici Kralja Aleksandra.

enterijer 1

Jedan od najlepših, i najvećih lokala ovog brenda u Srbiji, prostire se na tri sprata, na prostoru od 2200 kvadrata.

enterijer 2

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj uglednih Novosađana, a H&M odevne komade premijerno su poneli Jelena Bačić Alimpić – književnica, Mara Skendžić Reljić – voditeljka Radio Televizije Vojvodina, Cveta Majtanović – nekadašnja pobednica muzičkog šou programa Idol, kao i Vladimir Cvetković – maneken.

Klaudija Osvald sa gostima
Klaudija Osvald sa gostima

Ponosni smo što smo otvorili novu prodavnicu u Novom Sadu, gde ćemo, zahvaljujući sjajnom ambijentu, predstaviti brend H&M uz komfor i lepotu enterijera. Prostor palate Dunđerski je poseban i impresivan. Mi izuzetno vodimo računa da kupovina u svim segmentima bude ugodjaj, i zato verujemo da smo ovom lokacijom, prostranošću i enterijerom uspeli da ljubiteljima mode obezbedimo jos jednu modnu destinaciju inspiracije i trendova. Time nastavljamo ostvarenje vizije da našim kupcima obezbedimo modu i kvalitet po najboljoj ceni i na održiv način – rekla je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku i Sloveniju.

Jelena Bačicć Alimpić
Jelena Bačicć Alimpić

Nova radnja H&M u Novom Sadu podseća na najlepše prodavnice ovog brenda u Madridu, Barseloni, Beču i zbog toga sam kao Novosađanka vrlo ponosna. Ja sam iskreni ljubitelj njihove garderobe i srećna sam da ću moći da uživam u kupovini i lepoti prostora – izjavila je Jelena Bačić Alimpić na svečanom otvaranju.

Mara Skendžić Reljić
Mara Skendžić Reljić

Novi Sad je zaslužio da ima ovakvu prodavnicu svetskog brenda i svetskog duha. Neverovatno je koliko se njen enterijer uklopio sa samim brendom i postavkom garderobe. Radujem se jer su već izložene predivne letnje stvari i sama sam takvu haljinu izabrala za večerašnji dogadjaj – rekla je medijima Mara Skendžić Reljić.

Cveta Majtanović
Cveta Majtanović

Volim H&M i često nalazim stvari koje odgovaraju mom temperamentu i stilu. Raduje me da su od sada u centru Novog Sada i da su omogućili da se osećamo posebno dok biramo i kupujemo garderobu – istakla je Cveta Majtanović.

Vladimir Cvetković
Vladimir Cvetković

Vladimir Cvetković je takođe izrazio zadovoljstvo što je jedan od najpopularnijih svetskih brendova otvorio prodavnicu u srcu grada.

Oduševljen sam enterijerom, koji je moderan s jedne strane iako je sva lepota prostora sačuvana i istaknuta. Moja večerašnja kombinacija je nastavak lepog druženja sa H&M, jer se osećam veoma udobno u njihovoj garderobi, a istovremeno je sve uvek moderno i u skladu sa svetskim trendovima – rekao je Cvetković.

Cveta, Jelena, Vladimir i Mara
Cveta, Jelena, Vladimir i Mara

Nova, i osma po redu H&M prodavnica u Srbiji, biće otvorena za sve kupce od četvrtka 12. maja, od 11 časova, a u bogatoj ponudi naći će se raznovrstan asortiman ženske i muške odeće, kao i kolekcije za tinejdžere, decu i bebe. U prodaji će biti komadi iz već poznatih linija Best basics and classics, Modern Classic, Divided Collection, Logg, Sport, Denim, Underwear, Accessories´i druge

H&M 1Palata Dunđerski u kojoj se nalazi nova H&M prodavnica sagrađena je polovinom XIX veka i smatra se biserom arhitekture glavnog grada Vojvodine. Njena jedinstvenost ogleda se, između ostalog i u oslikanim plafonima i neverovatnim detaljima u kojima će od sada moći da uživaju svi Novosađani koji posete novu H&M prodavnicu u Kralja Aleksandra 3.

HM 3

Autor: NSHronika.rs
Foto: NSHronika.rs