Početna NStyle Tattoo must have

Tattoo must have

0

unnamed

Koliko sam samo puta razmišlajo o tome gde bih stavio tetovažu koja bi to bila tetovaža i šta ako bih poželeo posle par godina da je nema više na meni… i tako u beskraj godinama pa i decenijama i ostadoh bez nekog tetoviranog obeležja na sebi.

unnamed (1)

Fasciniran sam idejama i umećem tattoo umetnika ali još više onih koji ih nose. Nekada je bilo dovoljno da istetoviraš ime one koju voliš i JNA sa godinom služenja i bio si frajer, danas frajeri nose cveće, ruže, anđeoska krila, i sve je nekako normalno i dozvoljeno kad je u pitanju tetoviranje i oslikavanje sopstvenog tela.

unnamed (2)

Mnogo je ideja, ne postoji deo tela koji nije pogodan za neku sliku, a isto tako danas više ne postoji ideja i crtež koji se ne mogu istetovirati na telu. Ovde su samo neke od njih koje Vam možda mogu rešiti nedoumicu ili Vas inspirisati kako da počnete.

unnamed (3)

Igrajte se i ne plašite se da ostavite neki tattoo na sebi. Danas su tetovaže vrlo macho i govore o stilu stavu i lifestyle-u. Do tada uživajte u tetovažama onih koje viđate u klubovima, srećete na plažama, ulicama i pokušajte neku od njihovih da zamislite na Vama… možda Vas to što pre odvede do nekog dobrog tattoo majstora u gradu!

unnamed (4)

Autor: Srđan Šveljo, nshronika.rs