Početna Party Time 50 najbržih vodimo na “Novosadski Oktoberfest”!

50 najbržih vodimo na “Novosadski Oktoberfest”!

0

50 najbržih ljubitelja piva koji se svakog dana, u periodu od subote 12. oktobra do utorka 15. oktobra, posle 09.00, jave na mejl: ivana.rajinac.cpg@gmail.com – dobijaju ulaznicu za otvaranje “Novosadskog Oktoberfesta”, u petak, 18. oktobra, u Master hali Novosadskog sajma.

Prve večeri festivala na bini će nastupiti: Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Atomsko sklonište, Van Gogh, Bend Sanitarium i Zbogom Brus Li. 

“Novosadski Oktoberfest” je prethodne tri godine napunio Master halu Novosadskog sajma i svake godine okupio preko 15.000 posetilaca, popilo se preko 35.000 litara piva najpoznatijih pivara i stotina zanatskih, pojelo preko 5.800 kobasica, a ceo događaj je prošao bez ijedne intervencije policije i hitne pomoći.

Organizatori će i ove godine organizovati kasting za konobare i konobarice, zagrevanje pred festival uz muziku i pivo na Trgu slobode, razna takmičenja, kao i “Battle of the bands” – takmičenje neafirmisanih bendova.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Jednodnevne i dvodnevne ulaznice u pretprodaji su od 1. februara 2019. godine po promotivnim cenama i možete ih kupiti na sajtu www.gigstix.com ili svim prodajnim mestima.

Za rezervaciju stolova pišite na mejl maja.miskovic.cpg@gmail.com.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Nemačko-srpske privredne komore, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i Turističke organizacije Novog Sada.

Sve informacije možete potražiti i na zvaničnom sajtu www.oktoberfest2019.org i Fejsbuk stranici Novosadski Oktoberfest.