Početna Party Time Alternativni bend iz Beograda “E-PLAY” dolazi u Dom kulture 28. aprila!

Alternativni bend iz Beograda “E-PLAY” dolazi u Dom kulture 28. aprila!

0

Alternativni bend iz Beograda “E-PLAY” nastupiće u Domu kulture u Novom Sadu, 28. aprila, s početkom u 21 čas.

“Poslednji put smo svirali u Novom Sadu u Fabrici krajem prošle godine gde smo imali jako lep koncert, a pre toga fenomenalan nastup na Exitu 2021. godine, i evo dolazimo ponovo u Novi Sad gde ćemo sa publikom podeliti neke, nadam se, lepe emocije. Ekipa Doma Kulture ima jako lep pokretački duh i energiju i vidi se da im je stalo da razrade tu celu priču – tako da nam je čast da budemo deo toga “- Maja Cvetković. 

Prvih 100 ulaznice su u prodaju po promo ceni od 900 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3559-e-play

Nakon toga cena ulaznice će biti 1.100 rsd, a na sam dan koncerta cena ulaznice će biti 1.300 dinara. 

Bend “E-PLAY” osnovan je 1998. godine i karakterše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i atmosferične gitare. Sastav iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija i filmova.

Uprkos pandemijskim okolnostima bend je sve vreme veoma aktivan. Beogradski E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS), dobili su nagradu za pesmu godine za “Slobodu”, dobili su nagradu za pesmu godine od RTS-a i za pesmu koju su radili sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”. Nakon serije uspešnih koncerata dolazi ponovo u Novi Sad.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo