Početna Party Time Bend “Deep Steady” live u Studiju M

Bend “Deep Steady” live u Studiju M

Novosadski sastav Deep Steady nastupiće u subotu 9. Marta u Studiju M (Ignjata Pavlasa 3), sa početkom u 20 časova.

Kao glavni povod ovog nastupa Deep Steady ističe snimanje prvog dugometražnog video izdanja. Na repertoaru će se naći originalne kompozicije sa njihovog prvog albuma, kao i nekoliko još neobjavljenih kompozicija koje će sastav premijerno izvesti pred novosadskom publikom.

Deep Steady je sastav iz Novoga Sada koji svojom muzikom spaja tradiciju jamajčanske muzike sa formama američkog jazz-a. U osnovi njihovih kompozicija su ska, reggae i kalipso ritmovi, protkani jazz harmonijama i improvizacijama.

Članovi sastava “Deep Steady” (Dušan Maurić – gitara, Vuk Čuvardić – kontrabas i bas gitara, Sava Botić – klavijature, Predrag Okiljević – tenor sax, Dejan Matić – gitara i Zoran Tegeltija – bubnjevi) od ranije su poznati na novosadskoj muzičkoj sceni i iza sebe imaju deceniju iskustva sviranja u sastavima kao što su: Lost Propelleros, Ringišpil, Rab L Khali, Proleće, Killo Killo Banda, Drum ‘n Zez, Vojvođanski Bluz Bend.

Muzički magazin Hardwired je svojom recenzijom prvi album sastava opisao kao “ Odvažan muzički, instrumentalni i kreativni poduhvat ”.

Deep Steady ovom prilikom poziva novosađane da svojim prisustvom i podrškom upotpune ovaj događaj.

Cena ulaznice iznosiće 250 dinara, a karte će moći da se kupe neposredno pred početak koncerta, na ulazu u Studio M.

Autor: NsHronika
Foto: Promo