Početna Party Time Bend “Freddy Krueger” i DJ Lana danas na Festivalu ljubavi

Bend “Freddy Krueger” i DJ Lana danas na Festivalu ljubavi

Treći “Festival ljubavi” otvoren je 3. februara i trajaće do 24. februara na Trgu slobode i još nekoliko lokacija u gradu.

Juče u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine održan maraton domaćih filmskih klasika i razgovori sa autorima, glumcima i njihovim porodicama. Razgovaralo se sa glumicom Evom Ras, Jasminom Mihajlović, suprugom Milorada Pavića, Dinom Živojinović, unukom Bate Živojinovića i Ljiljanom Kapor, suprugom Mome Kapora

Od 19h na Trgu slobode nastupio je vokalni sastav “Muzika srca“, a od 20h DJ Dasto.

Danas od 19h nastupiće bend “Freddy Krueger”, a od 20h DJ Lana iz DJ škole.

Organizatori pozivaju Novosađane da se pridruže humanitarnoj akciji sakupljanja sredstava za klavijaturu koja će biti donirana Dnevnom borakvu za decu i omladinu Centra za socijalni rad koja će im omogućiti da nesmestano vežbaju i nastupaju.

Novosađani i turisti, svakog dana će imati priliku da uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

Kao jedna od najvećih atrakcija prethodnih festivala, zid od cveća, krasi i ove godine Trg slobode. „Fuzetea Flower Wall“ ukrašen je prirodnim cvećem, a na njemu na 30 svetskih jezika piše „ljubav“.

U drvenim kućicama, i ove godine, izlagači će ponuditi različite proizvode i rukotvorine, a posetioci će moći da se provozaju ljubavnim fijakerom i fotografišu ispred nekoliko „ljubavnih vrata“, „Orbit Kissing Pointa“ i retro zida sa ramovima za slike.

Od večeras u okviru Festivala ljubavi očekuje vas i tržni centar BIG sa svojim brojnim iznenađenjima. Posetite štand od 18h i saznajte na koji način možete da osvojite kartice za šoping.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada. Festival će traje do 17. februara, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2019/ i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su: Fuzetea, Orbit, Zaječarsko pivo i Tržni centar BIG.