Početna Party Time Bend “GIFT” objavio prvi autorski album “Dreamoscope”

Bend “GIFT” objavio prvi autorski album “Dreamoscope”

0

gift-bend

Novosadski bend “GIFT” objavio je prvi autorski album pod nazivom Dreamoscope. Već više od decenije i po, ovaj kaver bend pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autentičnim nastupom, a svira brit pop, glam i gothic muziku.

Sada, na oduševljenje svojih fanova, na muzičku scenu ulaze gromoglasno sa svojim prvim autorskim albumom Dreamoscope i 12 pesama koje će kako bend kaže: menjati stvarnost! i od kojih je Bright star posvećena samom Dejvidu Bouviju.

“Dreamoscope, naš album prvenac, posvećujemo ljudima iz ne tako davnih vremena koji su živeli za muziku i kada je slušanje albuma uticalo na privatnu stvarnost. Na nas je uticala nova stvarnost, te bi poruka koja je nastala u vidu Dreamoscope-a mogla da utiče i na vas. Dreamoscope je naprava koja sakuplja vaše prošle, sadašnje i buduće snove. Mi nismo sanjari, naprotiv, mi želimo da vas probudimo. Dovoljno smo hrabri da snove modifikujemo u javu. Ako vrtite Dreamoscope i prelamate snove, u pukotinama ugledaćete drugačiji svet. Vi nam recite kakav je!”, kaže Jovan Matić, član benda.

Članovi su Jovan Matić (vokal), Dejan Toskov (gitara), Olivera Budosan (klavijature), Žarko Dunić (bas) i Miloš Lole Stojanović (bubanj).

Album besplatno preuzmite na:

SOUNDCLOUD: https://soundcloud. com/giftband/albums
YOUTUBE: https://www.youtube. com/watch?v=x958Wjp_j6E&list= PLNIPikSi9KkaKE9nGG-OztEB12A92 sPYy

Autor: Redakcija Presstiž