Početna Party Time Bend Talasna Dužina na Štrand Summer Festu!

Bend Talasna Dužina na Štrand Summer Festu!

0

Novosadski Bend Talasna Dužina nastupiće na Štrand Summer Festu u četvrtak, 13. jula od 21h na platou ispod Mosta slobode. Repertoar kojim bend raspolaže i nudi jesu strani i domaći rok, a tu je i dobra, stara narodna pesma ali i današnja komercijalnija žanrovska određenja.

Repertoar kojim bend raspolaže i nudi jesu strani i domaći rok, a tu je i dobra, stara narodna pesma ali i današnja komercijalnija žanrovska određenja.
U svom dosadašnjem radu i nastupima, članovi benda naišli su na izuzetan prijem kod publike. U prvom planu jeste energičan nastup šarmantnog pevača Milana, Bojanova upornost da istraje u svojim zamislima i vodi bend u pravom smeru i ta razmena energije pozitivno se odražava na taj način što su nastupi i svirke veoma posećeni, a naročito kada je u pitanju ženska publika. 


Talasnu dužinu imalo je priliku da sluša mnogobrojna publika u novosadskim, ali i u lokalima širom Vojvodine kao i Srbije. Do sada, njihove svirke upriličile su razne vrste događaja kao što su proslave rođendana, venčanja, apsolventske večeri, krštenja, proslave maturskih večeri…
Kontinuiranim radom i probama, bend ima za cilj da svaka svirka u muzičkom, tehničkom i organizacionom smislu bude vrhunski urađena, prvenstveno na zadovoljstvo publike, ali i samih članova benda.

Pozivamo vas da nam se pridružite na platou ispod Mosta slobode!

Ulaz je slobodan.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest