Početna Gradske teme Besplatno merenje šećera u krvi, saveti za mame i trudnice i Savetovalište...

Besplatno merenje šećera u krvi, saveti za mame i trudnice i Savetovalište za mlade na Štrand Summer Festu!

0
U petak 14. jula, od 9 do 12h u okviru Štrand Summer Festa Dom zdravlja “Novi Sad” organizovaće besplatno merenje šećera u krvi i kontrolu krvnog pritiska. Osim toga, posetioci će moći da se posavetuju sa stručnjacima iz Savetovališta za mlade u vezi sa bolestima zavisnosti i svim preprekama koje se postave pred adolescente.
Novopečenim mamama  stručnjaci novosadskog Doma zdravlja daće savete u vezi sa dojenjem i negom bebe, a budućim mamama o načinu rada Škole za trudnice kao i kako da se pripreme za ulogu roditelja.
dom zdravlja2

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Foto: Ladislav Pele