Početna Party Time Britanski The Doors Alive konačno u Novom Sadu!

Britanski The Doors Alive konačno u Novom Sadu!

0

Najbolji svetski The Doors tribute bend održaće novosadski koncert 8. decembra na novoj lokaciji. Umesto u najavljenoj Fabrici, koncert je prebačen u autentičan prostor MKC Petefi Šandor koji se nalazi na adresi: Jožef Atile 16.

Istorija prostora kao i autentičan retro izgled enterijera savršeno odgovaraju ovom unikatnom muzičkom vremeplovu.

Tačno na 75. rođendan legende svetske rok scene Džima Morisona imaćemo priliku da uživamo u besmrtnim hitovima jednog od najznačajnijih muzičkih sastava našeg vremena.

The Doors Alive predstavljaju najbliži mogući doživljaj nasleđa koje je ostalo iza benda The Doors. U svojim živim izvođenjima dosledno prenose atmosferu originalnog benda i u dvoranama širom sveta oživljavaju neobuzdani plamen najčistijeg rok zvuka kakav je bio na svom samom nastanku.

Ulaznice su prodaji po cenama:
– 1.800 din – pretprodaja
– 2.200 din – na dan koncerta

Podsećamo da je prethodni koncert benda bio vrlo brzo rasprodat. Prostor MKC Petefi Šandor je ograničen i nakon što se kapacitet popuni nastup neće biti prebacivan u drugi prostor. Samo jedan datum je rezervisan za nastup u Srbiji.

U sklopu ovog unikatnog muzičkog događaja SKCNS uz čiju pomoć se koncert održava će upriličiti dodatni sadržaj posvećen legendarnom bendu The Doors.

O detaljima pomenutog sadržaja, krunisanim nastupom benda The Doors Alive, publika će biti blagovremeno obaveštena.

Foto: Promo