Početna Party Time “Buč Kesidi” 30. novembra u MKC Petefi Šandor

“Buč Kesidi” 30. novembra u MKC Petefi Šandor

0

“Buč Kesidi”, trenutno jedan od najpopularnijih mladih bendova na domaćoj sceni nastupiće u subotu, 30. novembra u MKC Petefi Šandor (Jožefa Atile 16).

Bend dolazi u Novi Sad u sklopu promocije svog novog albuma, koji 21. novembra objavljuje izdavačka kuća “Kontra”.

“Buč Kesidi” je levoruki indi rokenrol elektro disko duo iz Pančeva. Iza sebe ima debi album “Posesivno-ospulsivni hospul” koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?”, “Kafe aparat”, i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima, među kojima su i Main Stage EXIT festivala, Arsenal Fest i Beer Fest.

Krajem prošle godine izbacili su radijski hit “Nema ljubavi u klubu”, prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji obeležava prelazak benda na moderniji i više elektronski zvuk. Singl je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka…). Naredni singlovi koji su izašli, “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO”, dobijaju još bolje kritike i potvrđuju težnju benda ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 500 dinara putem Gigstix prodajne mreže i u CD šopu Mungos. Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta, cena će iznositi 700 dinara.

Izvor: 021
Foto: Promo