Početna Party Time Dimitri Vegas & Like Mike za spektakularno otvaranje Exit Dance Arene

Dimitri Vegas & Like Mike za spektakularno otvaranje Exit Dance Arene

Dimitri vegas i like mike

Najtraženiji svetski DJ duo i prvoplasirani na prestižnoj DJ Mag listi Dimitri Vegas & Like Mike najavili su pravi spektakl na Exit Dance Areni i potvrdili nastup u četvrtak, 7. jula!

Belgijska braća grčkog porekla Dimitri i Michael Thivaos poznati su i kao domaćini čuvenog Tomorrowland festivala čije himne redovno pišu od 2010. godine, a trenutno su traženiji i od najvećih superzveda!

Njihovu popularnost najbolje opisuje 40.000 prodatih ulaznica za samo 40 minuta za dve od ukupno tri rasprodate noći u belgijskoj Sportpaleis areni, prestigavši rekorde koje su držali Madona i “U2”!

Nakon 10 uzastopnih prvih mesta, najveća online prodavnica elektronske muzike Beatport proglasila ih je za izvođače godine, a njihovi hitovi “Tremor”, “Mamouth” i snimci brojnih nastupa u zbiru prelaze milijardu YouTube pregleda. Poznati kao vrhunski remikseri, Dimitri i Mike su sarađivali sa vodećim izvođačima današnjice.

Dimitri Vegas & Like Mike poznati su po spektakularnim nastupima na najvećim festivalima i arenama širom planete uz savremenu produkciju koju karakterišu vizuelni i svetlosni efekti pažljivo skrojeni za njihove euforične setove. Ove godine, Dance Arena sprema posebna produkcijska iznenađenja, pa će upravo ovaj šou prve noći pokrenuti spektakularno izdanje, već dodatno proširene elektronske pozornice Exit festivala.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Izvor: Exit
Foto: Exit