Početna Party Time Drugi “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Drugi “Dog Show” na Štrand Summer Festu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Tokom jučerašnjeg dana najmlađi posetioci Štranda takmičili su se u disciplini “Dvorci od peska”, a nakon toga usledilo je i razgibavanje i Zumba sa Mimom.

U sklopu “Štrand Summer Festa” juče je odžan i drugi po redu “Dog Show” ove sezone. Izbor se vršio u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas a dodeljena je i Specijalna nagrada žirija. Pedigre je i ovog puta pripremio vredne nagrade za pobednike.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.