Početna Party Time Drugi “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Drugi “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Tokom jučerašnjeg dana najmlađi posetioci Štranda takmičili su se u disciplini “Dvorci od peska”, a nakon toga usledilo je i razgibavanje i Zumba sa Mimom.

U sklopu “Štrand Summer Festa” juče je odžan i drugi po redu “Dog Show” ove sezone. Izbor se vršio u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas a dodeljena je i Specijalna nagrada žirija. Pedigre je i ovog puta pripremio vredne nagrade za pobednike.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.