Početna Party Time Dvorci u pesku i Zumba sa Mimom na Štrand Summer Festu

Dvorci u pesku i Zumba sa Mimom na Štrand Summer Festu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Nakon dva dana kiše, konačno su nam stigli sunčani dani, a prvi takav smo već iskoristili za pravljenje dvoraca u pesku i za zumba trening.

Jučerašnji dan su, dakle, iskoristili maksimalno i mališani i odrasli, koji su se zabavljali, to sigurno. Međutim, kad pogledate fotografije, videćete da su se odrasli i fizički maksimalno aktivirali – zahvaljujući Mimi i njenoj zumba koreografiji.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –

Prethodni članakKamp za decu bez roditeljskog staranja i ove godine na Begečkoj jami
Sledeći članakBosiljka Vasilić: Nema omladine koja je vezana za Štrand, mi jedini dolazimo iz ljubavi