Početna Party Time Dvorci u pesku i Zumba sa Mimom na Štrand Summer Festu

Dvorci u pesku i Zumba sa Mimom na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Nakon dva dana kiše, konačno su nam stigli sunčani dani, a prvi takav smo već iskoristili za pravljenje dvoraca u pesku i za zumba trening.

Jučerašnji dan su, dakle, iskoristili maksimalno i mališani i odrasli, koji su se zabavljali, to sigurno. Međutim, kad pogledate fotografije, videćete da su se odrasli i fizički maksimalno aktivirali – zahvaljujući Mimi i njenoj zumba koreografiji.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –

Prethodni članakKamp za decu bez roditeljskog staranja i ove godine na Begečkoj jami
Sledeći članakBosiljka Vasilić: Nema omladine koja je vezana za Štrand, mi jedini dolazimo iz ljubavi

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here