Početna Party Time “E-play” slavi 20 godina postojanja

“E-play” slavi 20 godina postojanja

0

“E-Play” je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Ove godine proslavlja 20 godina postojanja i za 2018. najavljuje svoj peti studijski album kao i rođendanski koncert.

– Za Novi Sad nas vežu prelepe uspomene. Od nastupa na festivalu “Cinema city”, preko nastupa na glavnoj bini “Exit” festivala, snimanja spota “Hiljadu ljudi” u Fabrici, pa do prošlog koncerta u prepunom “Quarteru”… vežu nas samo divna osećanja. Nadam se da će i ovog puta biti tako. Sviraćemo i premijerno neke nove pesme sa našeg budućeg albuma koji treba da se pojavi uskoro – rekla je Maja Cvetković, jedna od članica pomenutog sastava.

Bend “E-play” je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima skoro dva miliona pregleda na YouTube, “Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava.

Bend je trenutno u studiju gde snima svoj peti studijski album, a kao najavne singlove predstavili su pesme “Da budemo samo dobro” i “”Srešćemo se neki drugi put”.

Koncert će se odžati u četvrtak 01.03.2018. u klubu “Lazino Tele”, a predgrupa na ovom koncertu će biti bend “Monohrom” iz Novog Sada.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u klubu po ceni od 300 dinara.

Autor: NsHronika
Foto: Promo