Početna Party Time Exit: World Chill Inn bina u drugačijem ruhu ove godine

Exit: World Chill Inn bina u drugačijem ruhu ove godine

cili_bina

World Chill–Inn bina Exita, od 9. do 12. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi, ugostiće ove godine disk džokeje i selektore, novosadske kolekcionare dobre, “World” muzike.

Neki od njih rade na radiju, neki su članovi gradskih bendova, a neki rezidenti novosadskih klubova i svi najavljuju svoja najbolja izdanja za jubilarni Exit.

Svoj muzički odabir predstaviće i Lazy Face iz Bugarske, osnivač najslušanije reggae emisije na bugarskom radiju “Jamaican airforce”, zatim mladi dvojac koji čine Meksikanac i Novosađanin pod imenom Guapachosa Sound System, koji se spremaju da osvoje i Španiju nakon što su za kratko vreme napravili veliki proboj u Srbiji, te Mangala Sound, iz Beograda poznat i kao Government 4000, koji pravi neobične i euforične bass setove uz primesu world-music stilova.

Domaćin bine i svakodnevni selektor je DJ Voi-Khan, takođe poznat i kao MC Killo Killo, a tu su još i Bumbass selekta, DJ Luigi, Nikola Glavinić, DJ One, DJ Feelip, Dub Duba, Rashomon Selecta, DJ Shi i DJ Kuf.

Uz nenametljivu rasvetu i po koji ples žonglera sa vatrom, posetioci će moći da napune baterije, a noge će dobiti novu snagu za nastavak festivalske avanture.

Ulaznice za Exit (5.990 dinara), Sea Dance (4.990 dinara)  i celu Exit Avanturu (6.990 dinara) se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni širom Srbije i putem sajta www.gigstix.com. Na www.exittrip.org prodaju se paketi koji sadrže i smeštaj, a cene aranžmana za pravo festivalsko letovanje od 7. do 20. jula, od tvrđave do peščane plaže, počinju već od 99 evra.

Autor: nshronika.rs