Početna Party Time Koncert grupe “Frajle” u SNP

Koncert grupe “Frajle” u SNP

0

frajle

Nakon velikog broja koncerata duž cele regije Frajle nastupaju kod kuće. Scena Srpskog narodnog pozoršta ugostiće i razne goste, a Frajle obećavaju da će nesebično deliti emocije i osmehe publici koja će 6. decembra biti uz ove devojke.

Na ovom koncertu imaćete priliku da, među prvima uživo poslušate i neke od pesama sa njihovog trećeg studijskog albuma, predvođene najavnim singlom “Menjam dane”. Ali, imaćete priliku i da učestvujete u divnoj humanitarnoj akciji. Drage dame su se donacijama od prodaje novog CD-a i od prodaje ulaznica na koncertima u Novom Sadu i Beogradu, priključile akciji “Fondacija Nataša Kovačević” koja pomaže razvijanju i promovisanju ženske košarke među decom i omladinom širom Srbije. Kupovinom ulaznice i vi sami direktno učestvujete u ovoj divnoj akciji i podstričete devojčice širom Srbije da izaberu sport i zdrav način života i razmišljanja.

Ako još uvek nikome niste rekli “Ich liebe dich” i “Ko te voli kao niko”, pravi momenat je 6.12.2015. u 20h u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Karte možete kupiti na blagajni SNP-a po ceni od:

I kategorija 1600 dinara
II kategorija 1400 dinara
III kategorija 1200 dinara

Više informacija možete dobiti na Fejsbuk stranici.

Autor: NsHronika.rs
Foto: Fejsbuk