Početna Party Time Koncerti engleskog kantautora Finka u Novom Sadu

Koncerti engleskog kantautora Finka u Novom Sadu

0

Fink, čuveni engleski kantautor sa stalnom adresom u Berlinu nastupiće u okviru tromesečne turneje 9. oktobra u Beogradu i dva dana kasnije u Novom Sadu.

– Stigao sam sa turneje za album “Fink’s Sunday Night Blues Club Vol.1″, raspalog glasa, uništenih noktiju, znoj sa poslednjeg bisa bio je još uvek na gitari kada sam je raspakovao… Prva nedelja je bila predviđena da sve namestimo, ali već na kraju četvrtog dana u studiju imali smo snimljenu”Resurgam” – prvu pesmu koju smo zakucali, iz prvog tejka, praktično dok smo se zagrevali” – kaže o početku procesa snimanja novog albuma Fink.

“Resurgam” – u prevodu “ponovo ću ustati” – naziv je veoma iščekivanog, osmog albuma Fina Greenalla koji će biti širom sveta objavljen 15. septembra.

Fink je jedan od najznačajnijih engleskih autora u ovom trenutku. Poslednjih godina sarađivao je sa brojnim poznatim muzičarima kao što su John Legend, Banks, Ximena Sarinana i Professor Green, a sa Amy Winehouse je svojevremeno napisao pesmu “Half Time” (iz prve faze njene karijere), koja je posthumno objavljena na kompilaciji “Lioness: Hidden Treasures”.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama Eventima, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kao i u FELIX Shopu i kafeu Zaokret po ceni od 1.500 dinara, a na sam dan koncerta za ulaznicu biće potrebno izdvojiti 1.800 dinara.

Za novosadski koncert ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima Eventima, GIGS TIX-a, DD Tickets-a po ceni od 1.200 dinara, a na sam dan koncerta koštaće 1.500 dinara.

Izvor: Tanjug
Foto: Ilustracija/Pixabay