Početna Party Time Konkurs za mlade bendove koji će nastupati na Novosadskom uranku

Konkurs za mlade bendove koji će nastupati na Novosadskom uranku

0

Od juče do 15. aprila otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove, od kojih će najbolji nastupiti na ovogodišnjem tradicionalnom “Novosadskom uranku” koji se svakog 1. maja održava u Limanskom parku.

Konkurs, na koji se prošle godine prijavilo čak 15 sastava, organizuju “Audio Konstruktor” i Radio 021, a zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju benda i jedan demo snimak na mejl konkurs@021.rs.

U obzir dolaze sve forme izvođenja i nije neophodno da to bude autorski rad – važan je kvalitet izvođenja muzike. Pored toga što će imati priliku da nastupe na velikoj bini opremljenoj najboljom tehnikom u Srbiji, svaki bend će na poklon dobiti snimak svog nastupa u najkvalitetnijoj produkciji. Planirano je da odabrani bendovi sviraju od 10 do 13 časova, nakon čega se očekuje nastup glavnih izvođača čija će imena biti saopštena naknadno.

Urbana proslava Prvog maja je događaj koji je postao simbol Limanskog parka. Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija mladih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je i ove godine “Audio konstruktor”, uz podršku Radija 021.

Izvor: 021
Foto: Pixabay