Početna Party Time Manifestacija “Ispitni Rock” večeras u Fabrici

Manifestacija “Ispitni Rock” večeras u Fabrici

Manifestacija posvećena studentima Univerziteta u Novom Sadu, “Ispitni Rock”, drugi put će biti održana danas, 29. septembra od 20 sati u SKC “Fabrika”, čime će se simbolično obeležiti početak predstojeće studentske školske godine.

Nastupiće “Neno Belan & Fuimens”, “Minstrel” i “Monohrom”, a ulaz je besplatan.

Zvezde večeri su “Neno Belan & Fiumens”, riječki sastav koji ove godine beleži 20 godina postojanja i nedavno su objavili novi singl “Zvijezda mog sna”. Pre njih nastupiće legendarni brit pop bend iz Srbije, “Minstrel”, koji je sredinom ove godine objavio novi album na kom se nalazi 17 pesama, a koncert će otvoriti najmlađi po postanku, ali i ne najmanje važni novosadski rokenrol bend “Monohrom”.

Koncert je besplatan za sve posetioce, ali takođe ima i humanitarni karakter.

– Molimo posetioce da donesu plastične čepove i podrže akciju “Čepom do osmeha – kažu u Studentskom kulturnom centru.

Događaj se organizuje u produkciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. Prvi “Ispitni Rock” održan je u maju 2017, na novosadskom kupalištu Štrand gde su nastupili “Električni orgazam”, “The Petting Blues Band”, “Santos Brothers Band” i “Divlje svinje” i tim koncertom obeležen je kraj školske godine.

Izvor: Novisad.com
Foto: