Početna Sport “Vojvodina” danas dočekuje “Mladost” na Karađorđu

“Vojvodina” danas dočekuje “Mladost” na Karađorđu

0

Fudbaleri “Vojvodine” ugostiće danas na “Karađorđu” ekipu “Mladosti” iz Lučana u 12. kolu Super lige Srbije.

Posle poraza od “Crvene zvezde” u Beogradu, “Voša” će pokušati da upiše nova tri boda na domaćem terenu. Ekipa “Mladosti” je, uz novosadski klub, učestvovala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je novu sezonu otpočela nešto slabije, pa se trenutno nalazi na 11. mestu.

U novosadskom taboru i dalje ostaju pri tome da je na “Karađorđu” “Vojvodina” ta koja odlučuje o konačnom rezultatu, te da oni moraju da odlučuju o toku utakmice. U prilog im ide i tradicija igranja protiv “Mladosti”, u 23 meča, “Vojvodina” je slavila 17 puta, dok je samo u tri utakmice izlazila kao gubitnik.

Kapiten “crveno-belih” Dušan Jovančić očekuje težak meč, ali i osmu pobedu u prvenstvu ove sezone.

– Pokušaćemo da nastavimo niz pobeda koji imamo na domaćem terenu. U poslednja dva meča kod kuće ostvarili smo pobede na dve teške utakmice i mislim da nas i sutra očekuje jedan takav susret. “Mladost” je mnogo bolja ekipa nego što to pokazuju rezultati. Bez obzira na to, na “Karađorđu” moramo mi da se pitamo i da dođemo do sva tri boda – poručio je kapiten Novosađana.

U korist “Vojvodini” ide i to što će šefu stručnog štaba Vladimiru Buaču na raspolaganju biti svi igrači, pošto u timu nema problema sa povredama ili suspenzijama.

Utakmica počinje u 17 časova, a ulaznice se naplaćuju po ceni od 200 dinara za zapad i 100 dinara za istok i sever.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić