Početna Party Time Najava četvrtog “Novosadskog WinterFesta”: Praznična čarolija od sutra u centru Novog Sada

Najava četvrtog “Novosadskog WinterFesta”: Praznična čarolija od sutra u centru Novog Sada

0

Praznična čarolija ponovo stiže u centar Novog Sada, jer sutra počinje četvrti “Novosadski Winterfest” koji će trajati do 30. decembra 2019. godine. 

Nakon velikog uspeha tri održana festivala, kada je sa nama bilo više desetina hiljada Novosađana i posetilaca grada tokom trajanja programa, Color Media Communications i Ninamedia i ove godine pripremaju najveći Christmas market u Srbiji.

Konferencija za medije povodom festivala održana je danas u Gradskoj kući, i na njoj su o programu festivala i svemu što nas ove godine očekuje govorili: Katarina Ružičin, dirigent hora “Zvončići” iz Novog Sada koja je istakla da deca obožavaju da pevaju na ovoj manifestaciji, i da su tu rado od prvog festivala; Branislav Knežević, iz Turističke organizacije Novog Sada govorio je o tome koliko su manifestacije ovog tipa važne za turizam i predstavljanje Novog Sada svim posetiocima; Milena Biga iz Ninamedia kompanije i Maja Mišković iz Color Media Communications predstavile su ovogodišnji program i sve prateće aktivnosti festivala, dok je Boris Kraguljac, predstavnik benda “Beogradski Tribute BIJELO DUGME” koji će posetioce zabavljati na svečanom otvaranju festivala najavio odličan provod uz stare dobre hitove legendarnog jugoslovenskog benda.

Kao i prethodne tri godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree“, muzički program će upotpuniti nastupi bendova, a posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Biće tu i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot“, “WinterFest kapija” i “Krila Anđela” za fotografisanje, ali i “WinterFest  osmatračnica” sa koje Novosađani i turisti mogu iz “ptičje perspektive” da fotografišu Trg slobode. Takođe, očekuje nas i tradicionalna prodaja jelki sa busenom, dečija igraonica u slami, “Food & Wine Square”tematska izložba novosadskih fotografa, kao i “Carousel”, vrteška na kojoj najmlađi i ove godine mogu da uživaju u vožnji.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici – Novosadski Winterfest