Početna Party Time Najveći hitovi regionalno poznatih muzičara za kraj juna u Hali dva

Najveći hitovi regionalno poznatih muzičara za kraj juna u Hali dva

0

 

Nakon junskog Green Love festivala, koncerta Eda Maajke, Gulity pleasure žurke, Hala 2 Novosadskog sajma sada je već mesto prepoznatljivo po odličnom provodu.

U tom maniru se nastavlja, te će tako naredni koncert biti upriličen 24. juna kada će Sara Jo i Angellina nastupiti sa brojnim gostima iznenađenja. Dan kasnije, 26. juna na repertoaru je ElektroPop žurka.

Poslednje veče juna, letnja bina Hale 2 biće rezervisana  za poznatog splitskog muzičara i producenta Vojka V, koji dolazi u Novi Sad posle skoro tri godine. Dragi Bravo žurka održaće se 1. jula i tako najaviti najvreliji mesec na Novosadskom sajmu.

Organizatori ističu da im je drago što se sve vratilo ‘na svoje’, te sada Novosađani i njihovi gosti mogu ponovo da uživaju u koncertima vrhinskih muzičara.

„Neizmerno se radujemo zato što ponovo svi zajedno možemo da uživamo u dobroj muzici koja je uvek zbližavala ljude. Nakon neizvesnih vremena, potreba za druženjem je još veća, te nam je tako zadovoljstvo što Novosađanima možemo da ponudimo bogat program. Jun je počeo sjajnim koncertom Edo Maajke, te tako u pozitivnom tonu nastavljamo, a leto se još nije zahuhtalo. Hala 2 uvek će biti mesto za sve”, poručuju iz organizacije Hale 2 Novosadskoj sajma.

Detaljne informacije o programima Hale 2, svi zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Hale 2.

Ulaznice za koncerte, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo