Početna Party Time Novosadski sastav NOVA objavio svoj debi album “Moderna vremena”

Novosadski sastav NOVA objavio svoj debi album “Moderna vremena”

0

Novosadski sastav NOVA objavio je svoj debi album koji nosi naziv “Moderna vremena”.

Album je inspirisan ljubavnim i socijalnim problemima sa kojima se susrećemo svaki dan, a ujedno predstavlja i skup ideja/misli koje su se gomilale tokom prethodnih 10 godina koliko postoji i sam bend. Na albumu se nalazi ukupno 11 pesama nastalih u različitom vremenu i pod različitim uticajima, pa je zbog toga teško odrediti muzički pravac koji bi ga mogao jasno definisati. Možda bi se ipak moglo reći da album “Moderna vremena” odiše indie-alternativnim-pop-rock vajbom, a da bi sve zvučalo kao jedna celina, produkcijom su se pozabavili Robert Moldvaji i Dragan Alimpijevic Pik koji je ujedno odgovoran za snimanje i miksanje albuma.

Snimanje je počelo u martu 2019. godine u studiju “Road” u Rumenki, a konačan miks je završen u maju iste godine. Kao najava za album, a ujedno i prvi singl, objavljen je spot za pesmu “Moderna vremena”. Snimljeni su i spotovi za pesme “Javi se” i Naše nebo”, a u pripremi je ekranizacija pesme “Tiha euforija”.

Album je zvanično izdat od strane “Hardwired Records”-a početkom novembra i može se besplatno skinuti na sajtu izdavača, preslušati na zvaničnom sajtu benda ili na Youtube kanalu izdavača.

Trenutnu postavu benda čine Slobodan Vuletić – vokal/gitara, Robert Moldvaji – bubnjevi/prateći vokal, Janoš Botka – bas gitara i Igor Stepanović Stepa – gitara/klavijature.

Autor: NsHronika
Foto: Promo