Početna Party Time Objavljen zvanični spisak izvođača na EXIT festivalu

Objavljen zvanični spisak izvođača na EXIT festivalu

0

Festival EXIT, koji će biti održan od 13. do 16. avgusta, ove godine na više bina proslaviće ulazak u treću deceniju postojanja s više od 40 izvođača, među kojima su i Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Кalkbrenner, Boris Brejcha, ARTBAT, Nina Кravic, Tale of Us, Black Coffee i Ofenbach.

Na mts “Dance” areni nastupiće umetnice Nina Кravic i Amelie Lens, dok će uz njih biti i Paul Кalkbrenner, Boris Brejcha, Black Coffee, Meduza, Tale of US i ARTBAT, Denis Sulta b2b DJ Tennis i Dax J b2b Кobosil.

Postavu bine NSNS činiće 999999999 live, Francois X, Juliana Huxtable, Monosaccharide, Marcel Dettmann, te VTSS i SPFDJ.

Fanove iz regiona okupiće “Laibach” i „Obojeni program”, koji će ovom prilikom proslaviti 40 godina rada, kao i Masimo, “Goblini”, Buč Кesidi, Marko Nastić, Dejan Milićević, “Insolate”, Andrew Meller, Ilija Đoković, Кristijan Molnar, “Coeus”, “Space Motion”, “After Affair”, “Lag”, “Monosaccharide” i “Bokee”.

Ovogodišnji, jubilarni 20. EXIT centralna je tema svetske muzičke industrije, čiji glavni akteri festival nazivaju “svetlom na kraju tunela”. U avgustu će tako biti otvoreno najmanje 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, uz smanjen ukupno predviđeni broj posetilaca, kojima će biti dostupno više od 90 odsto od uobičajene površine festivala.

Preostala je četvrtina ulaznica za festival smanjenog kapaciteta po ceni od 6.490 dinara, a počela je i akcija “4+1”, gde se na svake četiri kupljene ulaznice dobija jedna gratis.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay