Početna Party Time Otkazana Gitarijada Vojvodine u Kisaču

Otkazana Gitarijada Vojvodine u Kisaču

0

Ovogodišnja manifestacija Gitarijada Vojvodine, planirana za 24. i 25. jula u Kisač, juče je zvanično otkazana.

Manifestaciju na stadionu FK “Tatra” organizatori, udruženje “Integra 21”, najavljivalo je i promovisalo do juče.

Na Gitarijadi je trebalo da 24. jula nastupa izvođač Alen Islamović, a dan kasnije grupa Kerber, a zbog promocije manifestacije koja je trajala u vreme sve gore epidemiološke situacije, novinari su se obratili organizatorima sa pitanjem da li će odložiti svirku namenjenu većem broju posetilaca.

Organizatori su potom na svojoj Fejsbuk stranici objavili da je “izvesno da se Gitarijada Vojvodine neće održati” u planiranom terminu.

“Zbog situacije izazvane pandemijom koja se poslednjih dana naglo pogoršava izvesno je da se Gitarijada Vojvodine neće održati u terminu 24 – 25. jul 2020. godine kako smo najavljivali jer zdravlje je na prvom mestu, a o svim daljim informacijama obaveštavaćemo Vas naknadno! Ostajte zdravi, budite odgovorni prema svom zdravlju i zdravlju drugih”, poručili su organizatori.

Ova manifestacija je dobila novac po konkursima Grada i to Gradske uprave za kulturu za projekte u kulturi u oblasti savremenog stvaralaštva – 1,3 miliona dinara, kao i na konkursu Gradske uprave za privredu za realizaciju programa iz oblasti privrede od javnog interesa za grad – 600.000 dinara.

Izvor: 021
Foto: Pixabay