Početna Sport FK Vojvodina bez sportskog direktora – Lazetić napustio funkciju

FK Vojvodina bez sportskog direktora – Lazetić napustio funkciju

0

Upravni odbor FK Vojvodina i sportski direktor kluba Nikola Lazetić sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji. Potpredsednik kluba Ljubomir Apro potvrdio je da je reč o prestanku korektne saradnje. Istovremeno, naglasio je da je trener Nenad Lalatović zatražio pojačanja na pozicijama beka, štopera i špica.

Strateg pobednika takmičenja za Kup Srbije želi u profesionalnom pogonu najmanje 24 igrača da bi, kako ističe, ne samo pojačao konkurenciju, nego da bi imao dovoljan fond za trku na tri takmičarska fronta, kao i veliki broj utakmica koji predstoji u pripremnom periodu.

“Nadam se da će mi rukovodstvo na čelu sa Vojislavom Gajićem, Dušanom Bajatovićem i Ljubomirom Aproom izaći u susret. Zato sam i pokrenuo pitanje sportskog direktora. Odmah da kažem, nisam prozivao Nikolu Lazetića, s kojim nisam u lošim odnosima ali nemamo kontakt. Meni je pomoć potrebna i smatram da je i Vojvodini potreban sportski direktor. Apsolutno ništa drugo nisam tražio, nego ono što smatram sasvim normalnim i uobičajenim”, ističe trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay/Logo