Početna Party Time Performans novosadske policije i druženje sa najmlađima na Štrand Summer Festu

Performans novosadske policije i druženje sa najmlađima na Štrand Summer Festu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

I tokom jučerašnjeg dana posetioci Štranda mogli su da se priključe akcijiEko nedelja” koja je organizovana u saradnji sa Udruženjem “Čepom do osmeha” koje je počelo sa radom u decembru 2012. godine, samo sa nekolicinom ljudi, a danas je ovo najmasovnija akcija u Srbiji i regionu, koja okuplja preko 2.000 aktivnih volontera! Cilj je osnaživanje i pružanje podrške pojedincima i porodicama osoba sa invaliditetom, odvajanjem plastičnih čepova, čime istovremeno unapređujemo sistem odvajanja čvrstog otpada u Srbiji. I “Štrand Summer Fest” se pridružio ovoj humanitarno-ekološkoj akciji uz parolu “Kroz igru uči, reciklažu prouči!”.

Juče je u okviru “Štrand Summer Festa” organzovan i performans novosadske policije i druženje sa najmlađima. U saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, na Štrand Summer Festu je bilo patrolno vozilo Interventne jedinice sa dva policajca, saobraćajni policajac na motoru, policajac iz biciklističke patrole, vodič sa službenim psom, i čamac sa posadom. Najmlađi posetioci Štranda fotografisali su se i ovom prilikom upoznali sa onima koji brinu o našoj bezbednosti.

Nakon druženja sa policijom usledile su i Zaboravljene dečije igre, a na kraju večeri i nastup benda “Odliv Mozgova”.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.