Početna Party Time Pet svirki u Domu kulture za praznike

Pet svirki u Domu kulture za praznike

Na dan dočeka Nove godine, u utorak 31. decembra, u novosadskom Dom kulture biće čak tri svirke.

Sve popularniji dnevni doček počinje već u 13 časova i trajaće sve do 19 sati uz slobodan ulaz za sve zainteresovane.

Od 15h sati najpre na binu izlazi čuvena tamburaška atrakcija “La banda”, dok od 17 nastupa lokalni sastav “Osmi dan”.

“La banda” je ženski tamburaški bend iz Novog Sada koji, osim netipičnog sastava, odlikuje i drugačiji repertoar. Ove devojke naime ne sviraju tamburašku muziku, već popularnu pop, rok, filmsku i autorsku na tamburicama. S druge strane, “Osmi dan” je jedan od boljih gradskih cover bendova, postoje već 15 godina i sviraju urbanu rok muziku.

Žurka za sam doćek počinje u ovom klubu od 22h, a za pultom će biti DJ Dachony. Za noćni provod treba izdvojiti 1.000 dinara, a ulaznice su u prodaji i dostupne su na Gigstix prodajnim mestima, kao i online.

Za reprizu, u sredu 1. januara, u Domu kulture će svirati dobro poznati novosadski sastav “GIFT”. Publiku očekuje odlična svirka britanskog rokenrola 80-ih i 90-ih, praćena jedinstvenim performansom frontmena ovog benda. Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 dinara, a dostupne su preko Gigstixa.

U četvartak 2. januara sviraju “Single Ladies – Beyonce Real Tribute bend”, prvi evropski tribute bend koji čine isključivo muzičarke. Ovaj sastav čini pet snažnih, ambicioznih i talentovanih žena koje zajedno izvode R&B hitove na old school način: bez matrica, bez specijalnih efekata, samo lajv instrumenti, energični vokali i soulful vajb. Ulaz na ovaj događaj je 600 dinara.

Od predstojećih događaja u januaru, za sada je poznato da 9. januara sviraju “Dža ili bu”, 13. januara su u Domu kulture “Letu štuke”, a 30. januara Mile Kekin sa svojim novim bendom.

Više informacija o ovim i drugim događajima koji su planirani u 2020-oj potražite na njihovoj stranici na Fejsbuku. Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay